QA officer (GMP)

Onze klant regio Leuven is een FDA geregistreerd bedrijf en biedt zijn diensten wereldwijd aan in de Medische, Pharmaceutische en Biotechnologische industrie.

De expertise ligt voornamelijk in de Extractables en Leachables (E/L) testing volgens de laatste EMA en FDA richtlijnen. In deze context werken we samen met Container/Closure ontwikkelaars en Pharmaceutische bedrijven om deze industrie te helpen tegemoet te komen aan de regelgevende verplichtingen. Verder voorzien we ook diensten in Fysico-Chemische, In-Vitro en In-Vivo toxicologie en Biocompatibiliteitstesten volgens de huidige richtlijnen van ISO, EP, USP en JP.

De QA officer speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van het QA departement. Je wordt ingeschakeld in de QA review van projecten. Hij/ zij geeft assistentie en inhoudelijke ondersteuning aan de QA manager:
Je verifieert de conformiteit met standaardprocedures Je volgt de remediëring op van de geformuleerde observaties Je volgt projectgerelateerde deviaties op Je handelt conform de kwaliteitsvereisten (ISO 17025 en/of GMP).
Je communiceert met studie directeurs en laboranten ter bespreking van bevindingen
 

Vaste functie.

 

Profiel:

Bachelor chemie, biochemie,...

Master chemie, biochemie,....

Contact:

Iris Van Haezendonck;

015 445 880;

irisv@labsupport.be