Senior Laborant verfsector (zeer afwisselend werk)

 

Voor een leuk en aangenaam familiebedrijf in de verfsector zoeken we een senior laborant.

Enerzijds doe je kwaliteitscontrole. Anderzijds zal je vooral specifiek klantgericht werken. Je voert analyses uit in het kader van klachten, je maakt kleuren aan specifiek op vraag van de klant, je doet problemsolving. 

Je komt terecht in een team van vier collega’s (binnen een laboteam van een 30-tal medewerkers). Zij verzorgen de dienstverlening naar onze klanten, en dat mag je best breed zien. Zowel klachtenbehandeling, colour support, als kwaliteitscontrole van grondstoffen en afgewerkte producten staan op hun agenda. En straks dus ook op die van jou.

 

 

 

Je gaat op zoek naar allerhande oplossingen voor de professionele klant. Je behandelt klachten, analyseert ze, remedieert en formuleert nieuwe kennis. Zo lever je een grote bijdrage aan klachtpreventie.

Je wordt een kei in behoeftenanalyse, want je maakt kleurformules op maat voor onze klanten. Je communiceert over de vooruitgang, stelt in sommige gevallen het productieorder op en assisteert bij kwaliteitscontrole. Je garandeert steeds een soepele samenwerking en correcte informatiedoorstroming.

 

steeds voldoen aan de vooropgestelde, hoge kwaliteitsnormen.

 

Zeer interessante en vaste functie.

 

Tot slot controleer je onze producten (geproduceerde verven, halffabrikaten, grondstoffen, …) zodat we

Profiel:

Bachelor of Ind Ing (master) chemie.

We zoeken kandidaten met min. 5 jaar ervaring in een labo.

Contact:

Iris Van Haezendonck;

03 808 21 79;

irisv@labsupport.be