Laborant fysico-chemische analysen 2 ploegen (V/L)

Onze klant regio Willebroek is  producent van grafietpoeders, carbon black en watergebaseerde dispersies. Dit produkt wordt o.a. gebruikt voor het semi-geleidend maken van plastics, voor hoogspanningskabels, in rubber,...

Momenteel zoeken wij een laborant kwaliteitscontrole voor een vaste functie.

Je voert analyses uit op productiestalen (grondstoffen, tussen- en eindproducten). Op grondstoffen is dit o.a. zuiverheid, watergehalte, dichtheid, asgehalte.  Verder gebeuren hierop ook fysico-chemische analysen: absorptietesten, oppervlaktebepalingen, pH, granulometrie,...

De opleiding is in dagdienst, vervolgens werk je in een 2-ploegensysteem (vroege/late/dag, maandag tot vrijdag). Wanneer je in de late ploeg werkt, ben je van wachtdienst voor de nachtploeg. Je wordt ongeveer 1 keer per kwartaal effectief opgeroepen.

 

Profiel:

Je hebt een diploma bachelor chemie en al een aantal jaren werkervaring, bij voorkeur ook in een labo in contact met produktie.  Je kan goed zelfstandig werken, resultaten interpreteren en beslissingen nemen naar produktie toe. Als schoolverlater kom je eventueel ook wel in aanmerking.

Het grafietpoeder is een heel fijn zwart poeder, waardoor er een zwart stoflaagje terecht komt in het labo en op de laboranten.  Je hebt er geen probleem mee om in deze omgeving te werken.

Gevarieerde vaste functie bij een bedrijf in volle groei.

 

Contact:

Goedele Wilssens
03 808.21.79;
goedele.wilssens@labsupport.be